tirsdag 18. mai 2010

Melodi Grand prix/ Eurovision song contest

Følger dere med på MGP?!
Det gjør jeg :)
Og her er min favoritt!!
Denne får meg til å smile, danse og man blir bare glad av denne :)

Hvem er din favoritt?!Do you like ESC?
I do :)
And this is my favorite!!
This make me smile, wanna dance and filled with happyness :)

Who are you`re favorite?!

5 kommentarer:

Eva Helen sa...

Dette var en bra låt.Av de jeg har hørt,selv om jeg ikke har hørt alle ennå,så er min favoritt Didrik fra norge og danmarks sitt bidrag som jeg syns sa pang med engang.Jeg er stooor Fan av melodi Grandprix og prøver å ikke gå glipp av noen,hi,hi.

Kreativmonster sa...

This is the first time for several years that I like our German song really much. Lena is such a strong, sweet, young person and I have to turn the radio louder everytime they play "Satellite". Have a look, please:

http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY

Pink lady sa...

En ivrig MGP entusiast siden jeg var rundt 10 år:-) Fått med meg alle finaler og kan nynne med når div sanger spilles ja:-) Min favoritt av de jeg har hørt så langt i år er faktisk Norge sitt bidrag! Heia Norge!! Slipper å dra til Gardermoen i år da..hihi.. Bare måtte dit ifjor...veldig moro:-)

Ha en fin tirsdag Maya! Klem Laila.

Sanna sa...

MGP er et like stort høydepunkt hvert år - og som en av få var jeg så heldig å få tak i billetter til selve finalen 29. mai så jeg gleder meg som en unge ! Detta blir moro selv om jeg er i en alder +40. Man blir aldri for gammel til MGP sier nå jeg. Mine favoritter er Romania, Danmark og Sverige, men denne fra Frankrike er også en super og fengende låt man får lyst til å danse til....

Kort og Søm sa...

Hei, hei :O)
Hvordan går det med tunikaen?? Har du tørket støv av symaskinen ennå? *smiler*..
Håper du hadde en fin 17 mai!
Klem Fredrikke :O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Populære innlegg